Jouw therapeute

 

Mijn naam is Medina en ik ben jouw massagetherapeut. Je kan bij mij terecht voor voetreflexologie en lichaamsmassages. Gedurende de voorbije jaren volgde ik verschillende opleidingen in geaccrediteerde centra. Zo ben ik o.a. de volgende technieken machtig: voetreflexologie, Zweedse, Thaise, bamboe-, hot-stone,-, stempel-, zorg-, en aromatherapie massages.

Echter, in mijn zoektocht naar de perfecte massage heb ik ontdekt dat er maar één vorm de goede is. Een gepersonaliseerde, op de klant gerichte massage waarbij ik de technieken en kennis combineer.


 

Zien, horen, ruiken en voelen. Ik ben meester in de observatie; via massage kijk ik waar je werkelijk nood aan hebt. Ik ontdek blokkades en bewerk spanningsknopen. Kortom, wanneer ik aan je lichaam werk – rechtstreeks of via je voeten – komt er ruimte vrij zodat jij tot rust komt. Het lichaam krijgt dan kans om spanningen los te laten en te herstellen.


 

Bovendien verzorg ik graag je voeten zodat je pijnloos op de grond kan staan. Hiervoor heb ik een pedicure opleiding gevolgd.

 

Bij onze eerste ontmoeting voorzie ik tijd om kennis te maken. We zullen over je verwachtingen en noden praten, maar ook bespreken hoe het staat met je algemene gezondheid en welbevinden. Je deelt enkel wat je met me wilt delen. Wat je met me deelt is strikt vertrouwelijk. Dit vertrouwen zal onder geen voorwaarde geschonden worden.